Handsfree Disinfection Liquid is een kant en klare oplossing voor het desinfecteren van de handen op alcohol basis die onverdund moet worden gebruikt. De  verzorgende  bestanddelen in Handsfree Disinfection Liquid zorgen voor een prettige terugvettende werking. Handsfree Disinfection Liquid is door het CTGB toegelaten als handendesinfectiemiddel onder nummer 14334 N voor gebruik als middel  ter  bestrijding  van bacteriën (exclusief bacteriesporen en mycobacteriën) en gisten.

Zie ook de bijsluiter

€0,00
SKU:
* Verpakking:

Hoeveelheid:

Food-wipes voelerdoekjes bestaan uit non-woven doekjes, zijn doordrenkt met een vloeistof van ethanol en zorgen voor een gemakkelijke tussentijdse reiniging van de thermometervoeler, als aanvulling op de bestaande procedures van reiniging en desinfectie.

De voelerdoekjes hebben een formaat van 140 x 140 mm en zijn per 200 stuks verpakt in een dispenser-bus met afsluitbaar deksel. Voor grootverbruik en andere toepassingen is er een emmer met 680 grotere doekjes in het formaat 250 x 185 mm.

€0,00
SKU:
* Artikel:

Hoeveelheid:

Spray-Away is een desinfecterende spray en wordt met een verstuiver op een voorwerp of een object aangebracht. Spary-Away is bedoeld voor de desinfectie van kleine voorwerpen en kleine oppervlakken tot max. 0,5 m2, wordt gesprayd  op een van tevoren gereinigd oppervlak en laat geen residuen achter.  

Spray-Away wordt tussentijds toegepast op bacteriegevaarlijke plaatsen, waar ongemerkt meerdere mensen onbewust actief zijn in het verspreiden of verplaatsen van bacterien, vooral door gebruik te maken van voor de hand liggende gereedschappen en voorwerpen.

Denk hierbij aan de handgreep van een koelkast die een groot aantal keren per dag door verschillende mensen wordt aangeraakt, of de kraan op een toilet, of de handgrepen van messen, scharen of tangen.

€0,00
SKU:
* Artikel:

Hoeveelheid: