De zolenreiniger SR/F is een compacte zolenreinigingsmachine vervaardigd uit roestvrij staal en uitgerust met een geïntegreerde pomp voor de automatische verstuiving van detergenten naar keuze (venturi injector), (zie folder).

€0,00
SKU:
Hoeveelheid:

RVS haak voor 2 stelen.

€0,00
SKU:
Hoeveelheid:

 

 Ontkalker voor de vaatwasmachine

€0,00
SKU:
Hoeveelheid:

Clean Plus HC, universele vloerreinger.

Het is een hooggeconcentreerde reiniger, 50 ml per 5 liter water.

De verpakking bestaat uit een navulbare doseerflacon van 1 liter of een verpakking van 5 liter.

€0,00
SKU:
* Verpakking:

Hoeveelheid:

Clean Plus A universeel afwasmiddel in 5 liter verpakking.

Het is alkali vrij ( PH 6,5-7) , neutraal en volkomen onschadelijk voor welk oppervlak dan ook, en is gemaakt voor het dagelijks onderhoud. Voor de handafwas, werkbanken, en reiniging van allerlei objecten zoals tafels, ramen en apparatuur.

Voor emmer van ca. 10 liter 1-2 x pompen met bijgeleverde doseerpomp, in warm water ( sterkere ontvetting), of via een doseersysteem.

 

€11,80
SKU: r100.4
Hoeveelheid:

Clean Wash Extra, Krachtig vloeibaar vaatwasmiddel, bevat extra product beschermende bestandelen en een hoog gehalte aan vetemulgerende en kalkbindende stoffen. Actief chloor is toegevoegd voor een effectieve verwijdering van koffie- en theeaanslag. Dosering via doseer-en controleapparatuur.

€0,00
SKU:
* Verpakking:

Hoeveelheid:

Ontsmettingsmiddel in de voedingsmiddelenindustrie, keukens, instellingen, gezondheidszorg, zwembaden, opslagplaatsen, etc. Ook inzetbaar voor bestrijding van groene aanslag op muren, daken, meubilair e.d. Zeer geschikt voor gebruik in schuimreinigingssystemen .

Zie ook de bijsluiter

€0,00
SKU:
Hoeveelheid:

Oven en Grillreiniger, sterk alkalische reiniger voor de ingebrande vetten en oliën in apparatuur. Verpakking 1 liter.

€0,00
SKU: r102
Hoeveelheid:

Clean Wash Extra Alu, krachtig vloeibaar vaatwasmiddel, veilig voor aluminium, bevat actief chloor. Voor machinale toepassingen. Dosering via doseer-en controleapparatuur.

€0,00
SKU:
* Verpakking:

Hoeveelheid:

Vaatwasmiddel zonder chloor.

€31,65
SKU:
Hoeveelheid: