Wanneer een muis de muizenval binnenloopt, wordt deze binnen enkele seconden gedood. Dit gebeurt door een elektrische schok. Voor details (zie folder)

Wanneer een muis de muizenval binnenloopt, wordt deze binnen enkele seconden gedood. Dit gebeurt door een elektrische schok. Voor details (zie folder)

EKO1000® is een zeer effectief systeem om ratten en muizen op een ecologische manier te vangen. Voor details (zie folder)

Sunburst de nieuwe vliegenlamp. Deze decoratieve en compacte lamp kan op een vaste ondergrond worden geplaatst maar kan ook aan de wand worden bevestigd. Achter de decoratieve voorzijde zit een lijmplaat waarop de vliegende insecten uit het zicht worden gevangen, de lijmplaat is eenvoudig te verwisselen. De Sunburst is voorzien van een 20 watt Lynx lamp welke direct achter de lijmplaat is geplaatst voor een optimale vangst. De Sunburst is ideaal voor gebruik in bars, hotels, restaurants alsmede in huis.

Het Spectrum Pheromone Management System, voor o.a. meelmot bestrijding, maakt gebruik van gekleurde feromoon dispenser om uw monitoring systeem te optimaliseren. De vier kleuren (blauw=winter, groen=lente, rood=zomer, geel=herfst) vertegenwoordigen steeds een periode van 3 maanden, waarmee U steeds in één oogopslag kunt zien of een feromoon al dan niet vervangen is of moet worden.

Een metalen vangkooi (afm. 235x185x140 mm.) met opwind mechanisme waar muizen makkelijk in maar niet meer uit kunnen. Leverbaar met dichte of transparante deksel.

Dit is de laatste innovatie van Bell Laboratories. Deze multi-functionele lijmval heeft een unieke professionele vormgeving met bijzonder doordachte eigenschappen. In deze val past de LTD lijmplank.

Deze val is ontworpen om heel effectief motten aan te trekken en te localiseren. Geschikt voor het vangen van de vrucht-, meel- en cacaomot, met name de mannelijke exemplaren.

Speciaal geschikt om vliegen (aasvliegen en fruitvliegen) en wespen te vangen. 1 val per 10m². Zowel binnen als buiten te gebruiken.

Systeem gebaseerd op een kleefrol om de overlast van vliegen in stallen te reduceren. Leverbaar in een Mini (250x15 cm.) en een Maxi (900x30 cm.) uitvoering.