Waterdichte RVS mini-logger. Ontworpen voor temperatuurcontrole en -registratie bij de maaltijddistributie. De logger wordt geleverd incl. certificaat.

Deze kleine logger is de ideale begeleider van transport en opslag in de voedings-, farmaceutische en medische sector. Hij wordt, vaak in direct contact met de goederen, meegezonden. Voor kernmetingen is een externe voeler beschikbaar (meetbereik -35...75°C).

Voor snelle meting van vloeistoffen maar ook producten zoals vlees, fruit, deeg, etc. Veilige inklapbare voeler.

Voor de professional, gewoon de allerbeste voedselthermometer. Meest verkochte voedselthermometer in Europa. Degelijk, robuust en vollledig water- en stofdicht instrument met hittebestendige voelerkabel en -handvat.

Ideaal voor gebruik bij o.a. ingangscontroles. Voor snelle, contactloze (hygiënische) oppervlaktemeting (infrarood) én zeer nauwkeurige insteek- en dompelmeting.

Voordelige, waterdichte temperatuurlogger met display. Voor controle en registratie van de koelkast, vitrine, bestelwagen, koelcontainer, etc. Altijd de gemeten temperatuur in beeld terwijl de metingen worden gelogd (HACCP-verplichting).

Verschillende uitvoeringen mogelijk (zie folder)

Verschillende uitvoeringen mogelijk (zie folder)

Verschillende uitvoeringen mogelijk (zie folder)